u wilt groeien?

BET werkt met u

representatieve ruimte voor vele bedrijven
Van kantoor tot showroom
Ondernemer in diensten of producten

Je wilt als ondernemer overal dichtbij zijn. BET ligt in het midden van een van ’s werelds hardst groeiende economische centra: de Zuid-West Delta. Door de oplevering van de A4 is Tholen nu een centraal punt tussen Rotterdam, Antwerpen, Breda en Vlissingen. Voor ondernemers die fysieke producten leveren biedt BET ruimte voor warehousing en – niet onbelangrijk – groei. Zowel handelsondernmeingen als ambitieuze dienstenbedrijven vinden in BET een kwalitatieve ruimte. In BET hebben zij zowel de kantoorfunctie als een representatieve ruimte voor ontvangst en showroom tot hun beschikking.

online Ondernemer

Ook voor de (startende) online ondernemer is BET een uitstekende locatie voor zijn business. Met flexibele ruimte voor groei en de aanwezigheid van verschillende uitvalswegen is zowel aan- als afvoer van producten geen enkel probleem. Door de lage filedruk is de logistiek een lage stressfactor. Daarnaast is het gebouw aangepast voor modern zakendoen, met snelle verbindingen en flexibele toepassingsvormen.

Start-up Ondernemer

Als startup ben je flexibel en zoekend, twee dingen die voor veel gebouwen een probleem vormen. BET is echter zeer flexibel, met de mogelijkheid in korte tijd de ruimtes aan te passen aan de wensen die een startup in een volgende fase kan hebben. De mogelijkheid binnen eenzelfde locatie te groeien, zorgt voor ruimte in ondernemen en vergroot de kans op succes. Daarnaast is de missie van BET om meerdere kansrijke groeibedrijven te huisvesten, die elkaar kunnen versterken. Daarnaast biedt de moderne bouw technische voordelen boven de bestaande locaties in de regio. Ook het aanbod van hoger opgeleide jongeren, geven startups meer kans in BET.

scale-up Onderneming

Scale-up Ruimte om te groeien, dat is waar BET voor staat. Gesteund door de potentie en de ambitie van de ondernemingen in de Deltaregio en de aanwezigheid van voldoende arbeidscapaciteit in vele functievormen, is er de kans voor bedrijven om door te groeien als scale-up. De inrichting en flexibiliteit van BET zullen in ieder geval geen belemmering zijn.

Als ondernemer wil je behoren tot de succesformule en zitten op the place to be: daar waar het gebeurt. Vanwege de globalisering in deze wereld denken we niet meer in gemeentelijke, regionale of zelfs provinciale contouren. Nee, de ondernemerswereld strekt zich steeds verder uit en daarom denken wij steeds groter. Hoe mooi is het dan dat u de kans krijgt om te investeren of zich te vestigen in het hart van groeigebied de Zuid-Westelijke Delta: Tholen. Centraal gelegen tussen de metropolen: Rotterdam en Antwerpen. Dus garantie voor goede bereikbaarheid, samenwerking, arbeidsethiek en arbeidspotentieel. Kortom: the place to be. Een gebouw met verschillende maar ook gedeelde functies is de toekomst. Zo kunnen vaste huisvestingskosten en faciliteiten worden gedeeld, zijn bedrijfsruimtes flexibel en kunnen samenwerkingen ontstaan.

Frank Hommel

Wethouder, Gemeente Tholen

investeerders

Gebruik maken van de ambitie in de Deltaregio en investeren in de groeidiamant die Tholen is, dat is de potentie van BET. De uitgangspunten van BET zijn anders dan alle andere initiatieven die de laatste jaren in deze regio zijn gebouwd. Door de grotere vraag van kennis, is een combinatie van kantoren die de kenniseconomie ondersteunen en een uitermate flexibele logistieke hub, het beste antwoord op groeimogelijkheden. Er is simpelweg nog geen andere locatie die op deze manier start-ups en (online) ondernemers servicen. Door de mix van kantoorruimte, warehousing op kleine en grotere schaal en de samenwerkingsmogelijkheden en ontmoetingsfunctie vanuit de open binnenruimte, wordt een levendige en inspirerende werk- en doe-omgeving gerealiseerd.

groeipotentie

Vanuit de groeipotentie en de voorziening dat de beheerskosten (in ieder geval) gedeeltelijk kunnen worden opgebracht door de exploitatie van de evenementenhal en deze daarmee aanzienlijk voordeliger zijn dan vergelijkbare gebouwen, is BET voor investeerders een mogelijkheid om van deze groei een vaste waarde te maken in hun portefeuille. Door de unieke uitgangspunten en de uitgekiende locatie is BET een waardevol object om in te investeren.

Rendement

Van waarde naar rendement. Vanuit diverse exploitatie-mogelijkheden is een rendement denkbaar vanaf 6% op uw investering in BET. Maak een afspraak voor de mogelijkheden van uw wensen.

Flexiblele units

Groei betekent ook flexibiliteit. Sommige units binnen BET kunnen meegroeien en veranderen. Functies zijn door de gedeelde plaatsing eenvoudig mee te veranderen met uw wensen.

    Grote gezamenlijke ruimte

    Uniek als ontvangst en uw eigen evenementenruimte. De grote centrale hal biedt naast grote representatie voordelen, ook voor enorme exploitatievoordelen voor u.

      Open en modern

      Veel gebouwen waar bedrijven samen zitten, bieden slechts ruimte. BET biedt de toekomst. Een open en moderne omgeving, waar groei en verbinding dagelijkse kost zijn.